За Нас

 

 

,,Фармаген увоз-извоз ДООЕЛ,, е Веледрогерија, основана во 2011 година во Скопје, Република Северна Македонија.

 

Основна дејност на компанијата е ,,Трговија на големо со фармацевски производи,, за кои е и целосно лиценцирана

• Лекови

• ОТЦ производи

• Додатоци во исхрана

• Медицински помагала

 

Фармаген е компанија со високо квалификувано искуство во работата и добро воспоставени контакти низ цела Европа, Индија, Африка и Блискиот исток. Соработува со производители од Европа, САД и Индија.

Покрај постојните деловни партнери, Фармаген разговара со нови партнери за проширување на портфолиото на производи.

Ни претставува задоволство да ги слушнеме Вашите потреби за да ви ја понудиме нашата најдобра квота.

Фармаген си грижи секогаш за вашето здравје и убавина. Нашето мото: ,, Засекогаш здрави и млади,,

Сертификати:

1. ИСО 9001-Имплементиран систем за управување со квалитет TUV NORD

2. ИСО 14001-Имплементиран систем за управување со животна средина TUV NORD

To Top