Сектори во компанијата

Сектори

                Ние веруваме дека е итно да изготвиме решение за секој предизвик токму сега. Ние сме храбри и во одлуките и во делувањата. Ние сите работиме како едно, и сме посебно горди на тоа, што правиме и како го правиме тоа. Ние сме во согласност со строгите критериуми на организираност и функционалност на системот за управување со квалитет, како и во согласност со меѓународните стандарди на сертифицираниот систем за квалитет ISO 9001: 2008.

Се што правиме денес е за да изградиме подобро утре!

Сектори и контакти

To Top