Со купени 2 Pycnogenol-Спреј за уста 30ml, добивате Pycnogenol-Forte 40mg таблети ГРАТИС! Претходно Со купени 2 Pycnogenol-Спреј за уста 30ml, добивате Pycnogenol-Forte 40mg таблети ГРАТИС!

Со купени 2 Pycnogenol Forte 40mg, добивате 1 Pycnogenol Forte 40mg ГРАТИС!

ден.  2.360,00
На залиха
SKU
6
 
 

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! Купете 2 * PYCNOGENOL Forte 40mg таблети и добивате 1 * PYCNOGENOL Спреј за уста 30ml ГРАТИС!

Регуларна цена на пакетот - 3250 денари.

Сега го добивате по неверојатна цена од 2360 денари.

Pycnogenol®- уникатна и природно создадена комбинација со константни пропорции на процијанидини, биофлавоноиди и органски киселини со природни антиоксидансни својства. 1. Pycnogenol® Forte 40 mg tbl., блистер пакување од 30 таблети.

Употреба: Првата недела 2 * 1-2 тбл (ударна доза), потоа 1 * 1-2 тбл дневно (доза на одржување) 2. Pycnogenol® Mouth Spray, пакување од 30ml. Употреба: Деца 2 * 3 спреја во уста; Возрасни 3 * 10 спреја во уста

Потекло: Произведено во Финска за Фармаген увоз-извоз ДООЕЛ

Pycnogenol® е меѓународно регистрирана трговска марка на Horphag Research Ltd. и е заштитена со патентите #5,720,956 и #6,372,266 во Соединетите Американски Држави.

ЕФСА одобрени зравствени тврдења! *СУПЕРАНТИОКСИДАНС, ЗАШТИТА ОД СЛОБОДНИ РАДИКАЛИ*ДОБРО РЕСПИРАТОРНО ЗДРАВЈЕ Со својата антиоксидантна моќ придонесува за подобрување на следниве состојби во организмот: Респираторни заболувања, астма, намалена честота на опструкции кај деца Ендометриоза Тинитус Заболувања поврзани со циркулацијата на очите Хронична венска и артериска циркулација Кардиоваскуларни заболувања Ментално здравје и когнитивни функции Менструални симптоми и менопауза Дијабетес Поголема издржливост при спортување Дерматолошки индикации Со неговите својства делува како природен COX-2 инхибитор Интеракција со лекови *Умерена при употреба на Pycnogenol® заедно со имуносупресанти, антидијабетици, антиагрегациони и антикоагулантни лекови.

Дадете ваше мислење
Write a ReviewСо купени 2 Pycnogenol Forte 40mg, добивате 1 Pycnogenol Forte 40mg ГРАТИС!
To Top