PYCNOGENOL MOUTH SPRAY 30ml спреј за уста, за деца и возрасни

ден.  890,00
На залиха
SKU
3-1
 
 
Pycnogenol®- уникатна и природно создадена комбинација со константни пропорции на процијанидини, биофлавоноиди и органски киселини со природни антиоксидансни својства. Pycnogenol® mouth spray, пакување од 30 ml. Употреба: Деца – 2*3 спреја во уста; Возрасни: 3*10 спреја за уста Потекло: Произведено во Финска за Фармаген увоз-извоз ДООЕЛ Pycnogenol® е меѓународно регистрирана трговска марка на Horphag Research Ltd. и е заштитена со патентите #5,720,956 и #6,372,266 во Соединетите Американски Држави. ЕФСА одобрени зравствени тврдења! *СУПЕРАНТИОКСИДАНС, ЗАШТИТА ОД СЛОБОДНИ РАДИКАЛИ *ДОБРО РЕСПИРАТОРНО ЗДРАВЈЕ Со својата антиоксидантна моќ придонесува за подобрување на следниве состојби во организмот: Респираторни заболувања, астма, намалена честота на опструкции кај деца Ендометриоза Тинитус Заболувања поврзани со циркулацијата на очите Хронична венска и артериска циркулација Кардиоваскуларни заболувања Ментално здравје и когнитивни функции Менструални симптоми и менопауза Дијабетес Поголема издржливост при спортување Дерматолошки индикации Со неговите својства делува како природен COX-2 инхибитор Интеракција со лекови *Умерена при употреба на Pycnogenol® заедно со имуносупресанти, антидијабетици, антиагрегациони и антикоагулантни лекови.
Дадете ваше мислење
Write a ReviewPYCNOGENOL MOUTH SPRAY 30ml спреј за уста, за деца и возрасни
To Top