Farmagen, partneri juaj besnik

FARMAGEN import- eksport SHPKNJPFARMAGEN import- eksport SHPKNJP drogeri me seli në Shkup- Maqedoni, e cila paraqet shtyllë të përsosur për nevojat tuaja farmaceutike. Edhe pse e sapoformuar, kompania ka personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë dhe i mirë i etabluar me kontakte nëpër Evropë, Indi, Afrikë dhe Lindjen e Mesme.

TKompania është plotësisht e licencuar për qarkullimin e ilaçeve dhe mjeteve mjekësore dhe mund të bashkëpunojë me drogeri nga e gjithë bota. Kemi bashkëpunim me prodhues nga Evropa, ShBA-të dhe India. Me shumë kënaqësi do t’i dëgjojmë nevojat tuaja që t’ua ofrojmë kuotën tonë më të mirë.

Vlerat tona:
Respekt për bashkëpunëtorët tonë | Fleksibilitet | Transparencë dhe besueshmëri në aktivitetet e biznesit | Pasion për punën tonë