FORTEL ULCER тест за детекција на Helicobacter pylori во крв

Fortel Ulcer (H. pylori) Screening Test

Фортел Улцер (H. pylori) скрининг тест

Деклариран состав: картонската кутија содржи 1 тест и 1 пипета (спакувани заедно во заштитна фолија), 1 вијала со 0,5 ml раствор, 1 ланцета за боцкање, 1 алкохолно марамче и упатство за употреба. Фортел® тестот се употребува за откривање на антитела на Helicobacter pylori во крвта, можен причинител на гастритис, улкуси или во некои случаи индицира можно постоење на рак на стомакот.

Начин на употреба: За подетални информации за начинот на употреба прочитајте го внатрешното упатство.

Начин на чување: Чувате го тестот на собна температура (15° – 30°C) заштитен од влага и светлина.

Внимание: Тестот е наменет само за надворешна употреба. Заштитната фолија отстранете ја непосредно пред да го направите тестот. Чувајте го тестот подалеку од дофат на деца.

Број на серија: означен на пакувањето.

Рок на употреба: означен на пакувањето.

Производител: BIOMERICA INC., 17571 Von Karman Avenue, Irvine, CA 92614 САД