FORTEL OVULATION 5 тестови за овулација

Fortel® Ultra-Sensitive Ovulation Prediction Test

Фортел® Ултра сензитивен тест за предвидување на овулација

Деклариран состав: картонската кутија содржи 5 тестови и 5 капалки (спакувани заедно во заштитна фолија), 5 чашки за урина и упатство за употреба. Фортел® тестовите се користат за предвидување на периодот на овулација.

Начин на употреба: За подетални информации за начинот на употреба прочитајте го внатрешното упатство.

Начин на чување: Чувате го тестот во фрижидер или на собна температура (3° – 30°C) заштитен од влага и светлина.

Внимание: Тестот е наменет само за надворешна употреба. Заштитната фолија отстранете ја непосредно пред да го направите тестот. Чувајте го тестот подалеку од дофат на деца.

Број на серија: означен на пакувањето.

Рок на употреба: означен на пакувањето.

Производител: BIOMERICA INC., 17571 Von Karman Avenue, Irvine, CA 92614 САД