FORTEL MIDSTREAM ULTRA 2 тестови за бременост

FORTEL  Ultra-Sensitive Midstream test

Фортел® Ултра сензитивен тест за рано утврдување на бременост

Деклариран состав: картонската кутија содржи 2 тестови (спакувани секој посебно во заштитна фолија) и упатство за употреба. Фортел® тестот за рано утврдување на бременост е дизајниран за откривање на многу мали количини на хормонот за бременост hCG (хуман хорион гонадотропин) во урината.

Начин на употреба: За подетални информации за начинот на употреба прочитајте го внатрешното упатство.

Начин на чување: Чувате го тестот на собна температура (3° – 30°C) заштитен од влага и светлина.

Внимание: Тестот е наменет само за надворешна употреба. Заштитната фолија отстранете ја непосредно пред да го направите тестот. Чувајте го тестот подалеку од дофат на деца.

Број на серија: означен на пакувањето.

Рок на употреба: означен на пакувањето.

Производител: BIOMERICA INC., 17571 Von Karman Avenue, Irvine, CA 92614 САД