FORTEL KIDNEY тест за детекција на микроалбумин во урина

Fortel® Kidney Disease (Microalbumin) Screening Test

Фортел® скрининг тест за болести на бубрезите (присуство на микроалбумин во урина)

Деклариран состав: картонската кутија содржи 1 тест, 1 чашка за урина и упатство за употреба. Фортел скрининг тестот се користи за откривање на зголемено ниво на албумин во урината кое што може да биде знак за бубрежно нарушување.

Начин на употреба: За подетални информации за начинот на употреба прочитајте го внатрешното упатство.

Начин на чување: Чувате го тестот на собна температура (15° – 30°C) заштитен од влага и светлина.

Внимание: Тестот е наменет само за надворешна употреба. Заштитната фолија отстранете ја непосредно пред да го направите тестот, откако ќе го отворите тестот направете го во рок од 30 минути. Чувајте го тестот подалеку од дофат на деца.

Број на серија: означен на пакувањето.

Рок на употреба: означен на пакувањето.

Производител: BIOMERICA INC., 17571 Von Karman Avenue, Irvine, CA 92614 САД