EZ DETECT тест за детекција на крв во фецес

EZ DETECT™ Colon Disease Test

ЕЗ ДЕТЕКТ™ Тест за болести на дебелото црево

Деклариран состав: картонската кутија содржи 1 кесичка со 5 перничиња за тестирање, 1 кесичка со позитивна контрола, картичка за резултати и упатство за употреба. ЕЗ ДЕТЕКТ™ се користи за тестирање за присуство на крв во столицата, во домашни услови.

Начин на употреба: За подетални информации за начинот на употреба прочитајте го внатрешното упатство.

Начин на чување: Чувате го сетот ЕЗ ДЕТЕКТ™ на собна температура (15° – 30°C) заштитен од влага и светлина.

Внимание: Не го правете тестот за време на менструален циклус, доколку имате крвави хемороиди или констипација. Немојте да ги голтате или вдишувате деловите од кесичката со позитивна контрола. Чувајте го сетот подалеку од дофат на деца.

Број на серија: означен на пакувањето.

Рок на употреба: означен на пакувањето.

Производител: BIOMERICA INC., 17571 Von Karman Avenue, Irvine, CA 92614 САД