AWARE перниче за самопреглед на дојка

AWARE Breast Self-Exam Pad

AWARE Перниче за самопреглед на дојка

Деклариран состав: 1 перниче за самопреглед на дојка. Перничето Aware се користи при изведување на самопреглед на дојките.

Начин на употреба: За подетални информации за начинот на употреба прочитајте го внатрешното упатство.

Начин на чување: Чувате го перничето Aware на собна температура. Доколку перничето се извалка само измијте го со млака чиста вода и оставете го да се исуши.

Внимание: Да не го употребувате перничето Aware додека сте под туш.

Број на серија: означен на пакувањето.

Рок на употреба: означен на пакувањето.

Производител: BIOMERICA INC., 17571 Von Karman Avenue, Irvine, CA 92614 САД