Новости

декември 5, 2017

Одложете го стареењето и дејството на времето на природен начин!

Полжавите создаваат уникатна комбинација од супстанци кои придонесуваат за обновување на нивната кожа и оклопот. Природниот секрет од полжав содржи алантоин, колаген и еластин и е збогатен со гликолна киселина, протеини и витамини. Органскиот гел од полжав кој е една […]
октомври 16, 2017

Промоција Dr.organic

јули 25, 2017

NutraGen

Колагенот од Pharmagen со ново пакување и обогатен состав !      
јуни 9, 2017

АКЦИЈА !!!

      Акција!!! Регуларна цена: Krill 763 денари.  Lipodiet 500 денари. Само сега по цена од едно добивате две !!! Количините се ограничени!  
март 28, 2017

Хидратантна маска со гел од полжав 20 ќесички x 10 ml

    Др. Органик Органска хидратантна маска со гел од полжав 20 ќесички x 10 ml Хидратантната органска маска од Др. Органик содржи секрет од полжав (Helix Aspersa Muller) кој самиот полжав го произведува за регенерација и заштита на сопствената […]
март 8, 2017

Др.Органик гел од полжав за лице и тело 50 ml

Гелот од Др. Органик има хидратантни, смирувачки и ефекти против стареење кои се резултат на извонредните козметички бенефити на полжавот Helix Aspersa Muller, кој произведува уникатна супстанца за регенерација на неговата кожа и оклопот. Во комбинација со алое вера и […]
март 8, 2017

Др. Органик – Крема за лице со гел од полжав 50 ml

  Кремот од Др. Органик содржи комбинација од уникатен микс од биоактивни, природни и органски состојки како секрет од полжав (Helix Aspersa Muller). Комплексот е богат со протеини, гликолна киселина, колаген и еластин кои самиот полжав ги произведува за регенерација […]