Медицински помагала

 • FORTEL PSA тест за детекција на простатен антиген во крв

  Fortel One-Step Whole Blood PSA Test Фортел Тест за детекција на ПСА во крвта Пакувањето содржи: Пакување од фолија (содржи тест и капалка) Вијала со раствор Направа за боцкање на прст (Lancet –CE0197, 93/42/EEC) Алкохолно марамче Потребни материјали кои не […]
 • FORTEL KIDNEY тест за детекција на микроалбумин во урина

  Fortel® Kidney Disease (Microalbumin) Screening Test Фортел® скрининг тест за болести на бубрезите (присуство на микроалбумин во урина) Деклариран состав: картонската кутија содржи 1 тест, 1 чашка за урина и упатство за употреба. Фортел скрининг тестот се користи за откривање […]
 • EZ DETECT тест за детекција на крв во фецес

  EZ DETECT™ Colon Disease Test ЕЗ ДЕТЕКТ™ Тест за болести на дебелото црево Деклариран состав: картонската кутија содржи 1 кесичка со 5 перничиња за тестирање, 1 кесичка со позитивна контрола, картичка за резултати и упатство за употреба. ЕЗ ДЕТЕКТ™ се […]
 • AWARE перниче за самопреглед на дојка

  AWARE Breast Self-Exam Pad AWARE Перниче за самопреглед на дојка Деклариран состав: 1 перниче за самопреглед на дојка. Перничето Aware се користи при изведување на самопреглед на дојките. Начин на употреба: За подетални информации за начинот на употреба прочитајте го […]