Одложете го стареењето и дејството на времето на природен начин!

Полжавите создаваат уникатна комбинација од супстанци кои придонесуваат за обновување на нивната кожа и оклопот. Природниот секрет од полжав содржи алантоин, колаген и еластин и е збогатен со гликолна киселина, протеини и витамини.

Органскиот гел од полжав кој е една од компонентите на dr. Organic козметиката има исклучителни регенеративни својства, обновувањето на лицето и телото ќе го забави стареењето, ќе ја обнови кожата и ќе ја направи мазна и мека.

Во споредба со останатата козметика со екстракт од полжав, dr.organic производите не ја сушат кожата, туку напротив и даваат хидриран, ревитализиран, свеж и младешки сјај. Лесно се размачкуваат, траат долго, а ефектите можат да се почувствуваат и неколку месеци подоцна.

Набавете ја Вашата омилена органска козметика со достава до Вашиот дом со само неколку клика на shop.pharmagen.mk