Новогодишна промоција

Заблескајте во Новата година со промотивните пакетчиња на Dr. Organic органската козметика.

Заштедете 50% од цената на серумот за лице со екстракт од
полжав и вратете ја свежината на Вашето лице.

Достапни на shop.pharmagen.mk и во нашите ексклузивни партнери.