Др. Органик – Крема за лице со гел од полжав 50 ml

 

Кремот од Др. Органик содржи комбинација од уникатен микс од биоактивни, природни и органски состојки како секрет од полжав (Helix Aspersa Muller). Комплексот е богат со протеини, гликолна киселина, колаген и еластин кои самиот полжав ги произведува за регенерација и заштита на сопствената кожа и оклопот кога ќе се оштетат. Комбинацијата на оваа уникатна супстанца со дополнителниот бленд од состојки дава одлични резултати како крем за лице формулиран за брза апсорпција во епидермисот, враќање на природната влажност и ревитализација на кожата, оставајќи чувство на цврстина и хидрираност.